Σα 28 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201307-01-2013:Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο Πακιστάν

07-01-2013:Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο Πακιστάν

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο Πακιστάν

Ο Υπουργός θα συναντηθεί με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς Αξιωματούχους

Στο Πακιστάν μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσονται στον τομέα της διαχείρισης των μεταναστών και ειδικότερα στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή της Συμφωνίας Επανεισδοχής Ε.Ε. – Πακιστάν.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στο Πακιστάν, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013, με την Υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν κ. Hina Rabbani Khar , με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Rehman Malik , τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ι SI ) Αντιστράτηγο Zaheerul Islam, τον Πρέσβη του Αφγανιστάν στο Πακιστάν κ. Muhammad Umer Dudzai . Επίσης, θα έχει δείπνο εργασίας με τους πρέσβεις της Ε.Ε. που είναι διαπιστευμένοι στο Πακιστάν.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας Επανεισδοχής Ε.Ε. – Πακιστάν, το Υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν αποδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα τις πρώτες 217 υποθέσεις απέλασης Πακιστανών μεταναστών και ενέκρινε τον επαναπατρισμό του συνόλου των ατόμων που αναφέρονταν στις υποθέσεις αυτές.

Τελευταίες Αναρτήσεις