Πα 29 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201229-12-2012: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια σχετικά με τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ...

29-12-2012: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια σχετικά με τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική επιχείρηση καταπολέμησης του παρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια σχετικά με τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική επιχείρηση καταπολέμησης του παρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.)

«Η Ελληνική Αστυνομία, κάνοντας το καθήκον της, απέδωσε χθες στην ελληνική κοινωνία και στους φοιτητές το Δημόσιο Πανεπιστήμιο, της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Είναι γνωστό σε όλους, νομίζω, ότι τα τελευταία χρόνια το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αντί για άσυλο ιδεών, είχε μετατραπεί σε άσυλο παρεμπορίου και σε άσυλο ανομίας. Και πρέπει να πω ότι σε μένα είναι δυσεξήγητη η στάση την οποία τηρεί αφενός μεν ο ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοινώσεις οι οποίες προκαλούν την κοινή λογική.

Η πραγματικότητα είναι μία και είναι σαφής: η χώρα κινδυνεύει από δύο άκρα. Ένα άκρο, το οποίο επιθυμεί τη συγκάλυψη και την ανοχή της ανομίας και ένα άκρο, το οποίο επιχειρεί να υποκαταστήσει τη νομιμότητα. Και αυτά τα άκρα, και τα δύο, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά».

Τελευταίες Αναρτήσεις