Πα 29 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201221-12-2012: Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου ΔΤ και ΠτΠ στην ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού, με την οποία...

21-12-2012: Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου ΔΤ και ΠτΠ στην ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού, με την οποία καταδικάζει την αστυνομική επιχείρηση στη «Βίλα Αμαλία» και την απόδοση εκ νέου στο Δημόσιο του οικήματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2012

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού, με την οποία καταδικάζει την αστυνομική επιχείρηση στη «Βίλα Αμαλία» και την απόδοση εκ νέου στο Δημόσιο του οικήματος.

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τη νεολαία του Συνασπισμού: στη διαπίστωση ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Κατά τα άλλα, είναι να απορεί κανείς για το πως ένας χώρος κατασκευής χιλιάδων εμπρηστικών μηχανισμών «μολότοφ» περιγράφεται σαν… «κοινωνικός χώρος»!

Όμως, η ελληνική κοινωνία και κρίση έχει και γνώση για το τι συμβαίνει στους χώρους των καταλήψεων δημοσίων κτιρίων. Γνωρίζει επίσης ποιος συναγωνίζεται το άλλο άκρο στην άσκηση βίας, ποιος είναι θαυμαστής, ακόμη και σήμερα, αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων και ποιος φαντασιώνεται την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

Τα υπόλοιπα ανήκουν στο χώρο της παράνοιας.

Τελευταίες Αναρτήσεις