Κυ 27 Νοεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201221-11-2012: Ανακοίνωση σχετικά με εντολή του Υπουργού ΔΤ&ΠτΠ κ.Ν.Δένδια για διενέργεια Ε.Δ.Ε. σε βάρος Δόκιμου Αστυφύλακα, για πειθαρχικά παραπτώματα...

21-11-2012: Ανακοίνωση σχετικά με εντολή του Υπουργού ΔΤ&ΠτΠ κ.Ν.Δένδια για διενέργεια Ε.Δ.Ε. σε βάρος Δόκιμου Αστυφύλακα, για πειθαρχικά παραπτώματα που φέρεται να τέλεσε κατά τη διάρκεια φοιτητικής συνέλευσης του Πανεπιστημίου Θράκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος Δόκιμου Αστυφύλακα, για πειθαρχικά παραπτώματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, την 15.11.2012 κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης φοιτητών Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, φέρεται να ανέφερε ότι «όποιος δεν είναι χριστιανός, δεν είναι Έλληνας και να φύγει από την Ελλάδα».

Στη συνέχεια φέρεται να δήλωσε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και απείλησε συμφοιτητή του λέγοντας «….τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς».

Ο Δόκιμος Αστυφύλακας τελεί σε δεύτερη μακρά αναρρωτική άδεια και στη φοιτητική συνέλευση επικαλέστηκε την ιδιότητα του φοιτητή του συγκεκριμένου Τμήματος, αλλά και του αστυνομικού.

Τελευταίες Αναρτήσεις