Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201222-10-2012:Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του...

22-10-2012:Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Η ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελεί μνημείο θρασύτητας με την απόπειρα διαστρέβλωσης των πραγματικών γεγονότων, την οποία ανεπιτυχώς επιχειρεί.

Οι δήθεν… «ειρηνικοί διαδηλωτές» στους οποίους αναφέρεται η ανακοίνωση είναι στην πραγματικότητα αυτοί που επιτέθηκαν απρόκλητα στην περιοχή Σκουριές Χαλκιδικής κατά των αστυνομικών δυνάμεων με βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και φωτοβολίδες και προκάλεσαν τον τραυματισμό 8 αστυνομικών. Είναι δε τέτοιος ο σεβασμός τους στο περιβάλλον, για το οποίο υποτίθεται ότι κόπτονται, ώστε να προκαλέσουν ακόμη και εμπρησμό στην ευρύτερη δασική έκταση!

Είναι οι «ειρηνικοί διαδηλωτές» επίσης, οι οποίοι επιχείρησαν βιαίως να εισέλθουν στο αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, παρουσία της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Αικατερίνης Ιγγλέζη.

Αλλά είναι ώρα επιτέλους να αντιληφθούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ – όπως και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής επίσης οι οποίοι με την παρουσία τους δίνουν συχνά πολιτική κάλυψη σε τέτοιους είδους επεισόδια – ότι οφείλουν να τηρούν και οι ίδιοι, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, τις επιταγές του Συντάγματος και των Νόμων της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Όσον αφορά την έκκληση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για βίαιη ανατροπή της προ τριμήνου εκλεγμένης κυβέρνησης, η συγκεκριμένη προτροπή είναι αυτή η οποία στην πραγματικότητα αποτελεί ενθάρρυνση του εκφασισμού και όχι η τήρηση της νομιμότητας.

Τελευταίες Αναρτήσεις