Πε 9 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201208-10-2012:Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, σχετικά με την αυριανή επίσκεψη της κ....

08-10-2012:Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, σχετικά με την αυριανή επίσκεψη της κ. Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 08 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, σχετικά με την αυριανή επίσκεψη της κ. Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Κατά την επίσκεψή του σήμερα στον Έβρο, όπου συνόδευσε την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα. Cecilia Malmström, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την αυριανή επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας κας. Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα και τις συγκεντρώσεις που έχουν εξαγγελθεί:

«Τέτοιες εκδηλώσεις είναι συνήθεις σε όλες τις περιοχές του κόσμου, όχι μόνο στην Αθήνα, όταν έρχεται κάποιος σημαντικός επισκέπτης. Αυτό συμβαίνει και στην δική μας περίπτωση.

Απευθύνω έκκληση σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και σε όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν, να προφυλάξουν αφενός μεν την ειρήνη στην πρωτεύουσα και κυρίως και πάνω από όλα την προοπτική της χώρας μας, την εικόνα της πατρίδας μας στο εξωτερικό».

Τελευταίες Αναρτήσεις