Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201208-10-2012: Τη Ροδόπη και τον Έβρο επισκέφθηκε η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Cecilia Malmström συνοδευόμενη από τον Υπουργό...

08-10-2012: Τη Ροδόπη και τον Έβρο επισκέφθηκε η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Cecilia Malmström συνοδευόμενη από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 08 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Ροδόπη και τον Έβρο επισκέφθηκε η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Cecilia Malmström συνοδευόμενη από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια

Συνάντηση της Επιτρόπου με τον Υπουργό αύριο το πρωί στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Τη Ροδόπη και τον Έβρο επισκέφθηκε σήμερα (08/10/2012), η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Υπεύθυνη για Εσωτερικές Υποθέσεις κα Cecilia Malmström, συνοδευόμενη από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια.

Η Ευρωπαία Επίτροπος και ο Έλληνας Υπουργός επισκέφθηκαν Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών και Κέντρα Πρώτης Υποδοχής, σταθμούς συνοριοφυλακής και άλλους χώρους.

Αύριο, Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, η κα Malmström θα επισκεφθεί στις 8.30 π.μ. το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον κ. Δένδια.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις της Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στις 11 π.μ. η κα Malmström θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, στην οποία θα παρευρεθεί και ο κ. Δένδιας.

Τελευταίες Αναρτήσεις