Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201221-09-2012: Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη δήλωση του Βουλευτή...

21-09-2012: Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και Υπεύθυνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του κόμματος κ. Τσουκαλά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και Υπεύθυνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του κόμματος κ. Δημήτρη Τσουκαλά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει όψιμο ενδιαφέρον και πάλι για τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών.

Δυστυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή τη χώρα. Και όλοι γνωρίζουμε ποιος συστηματικά επιχειρεί να τους δυσφημίσει στην ελληνική κοινωνία, με ανεπίτρεπτες ύβρεις και κατηγορίες εις βάρος των Ελλήνων Αστυνομικών, όταν προσπαθούν να επιβάλλουν τη νομιμότητα.

Ας μην κουράζονται οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Το υποκριτικό ενδιαφέρον τους δεν πείθει κανέναν.

Όπως δεν πείθει κανέναν η διαστρέβλωση των δηλώσεων του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, ο οποίος έχει επανειλημμένα μιλήσει για απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη διαμαρτυρία, όπως το Σύνταγμα ορίζει. Αλλά προφανώς, με τέτοιου είδους δηλώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ για το “δικαίωμα στην καταστροφή” ενδιαφέρεται…».

Τελευταίες Αναρτήσεις