Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201203-09-2012: Συναντήσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στο...

03-09-2012: Συναντήσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στο Ισραήλ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στο Ισραήλ

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Μνημείο των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος ( Yad Vashem ), όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Εν συνεχεία ο κ. Δένδιας είχε γεύμα εργασίας με τον ομόλογό του, Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ κ. Yitzhak Aharonovich , σε ξενοδοχείο της Ιερουσαλήμ.

Αύριο, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, ο κ. Δένδιας θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικής Άμυνας Avi Dichter και με τον Υπουργό Εξωτερικών Avigdor Liberman .

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθεί επίσης αύριο το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ΄.

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ, Υποστράτηγο ε.α. Yaakov Amidror.

Τελευταίες Αναρτήσεις