Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201202-09-2012:Δελτίο Τύπου για την επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο Ισραήλ

02-09-2012:Δελτίο Τύπου για την επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο Ισραήλ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 02 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο Ισραήλ

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων και επαφών με Αξιωματούχους και υπηρεσιακούς παράγοντες των Υπουργείων Δημόσιας Ασφάλειας, Εσωτερικής Άμυνας και Εξωτερικών, στις οποίες θα συζητηθεί η συνεργασία των δύο κρατών σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί στις 3 Σεπτεμβρίου με τον Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας κ. Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς και στις 4 Σεπτεμβρίου με τον Υπουργό Εσωτερικής Άμυνας κ. Αβι Ντίχτερ, με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Άβιγκντορ Λίμπερμαν, καθώς και με τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ κ. Γιάκοβ Αμίντρορ.

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί στις 4 Σεπτεμβρίου το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

Τελευταίες Αναρτήσεις