Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201201-09-2012: Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Δημόσιας...

01-09-2012: Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, επισκέφτηκε σήμερα αιφνιδιαστικά την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Περπάτησε στην πλατεία και τους δρόμους της περιοχής και διαπίστωσε από κοντά την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους, ενώ ήπιε καφέ με τους συνεργάτες του σε δυο καταστήματα της περιοχής. Κατά την επίσκεψή του ο Πρωθυπουργός είχε τον ακόλουθο διάλογο με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη:

Νίκος Δένδιας: Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να γίνουν ακόμα πολλά. Θα πάρει καιρό. Αλλά υπάρχει και μια δραματική βελτίωση την οποία είδατε κι εσείς. Ο κόσμος τα αναγνωρίζει. Σας χαιρετάει. Λέει ένα «ευχαριστώ». Λέει και τις αγωνίες του.

Αντώνης Σαμαράς: Κοιτάξτε, εδώ κάποτε ήταν πολύβουη περιοχή της Αθήνας. Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά. Κι αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Προχωράμε και το έχεις πάει μέχρι στιγμής καλά. Πραγματικά, πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος –τον είδες- το δέχεται, χαίρεται, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα πολλά.

Νίκος Δένδιας: Έχουμε και τη δική σας κάλυψη.

Αντώνης Σαμαράς: Χάρηκα τον κόσμο.

Τελευταίες Αναρτήσεις