Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιούλιος 201216-07-2012:Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς

16-07-2012:Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα (16.07.2012) το πρωί στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς σε θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Σωμάτων Ασφαλείας της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός κ. Νικόλαος Δένδιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ιδιαίτερη χαρά και την τιμή να υποδεχθώ σήμερα στο Υπουργείο τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κύριο Φώτη Κουβέλη και τους συνεργάτες του. Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον κύριο Πρόεδρο για όλα τα πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει το Υπουργείο, η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, στην πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλιστούν τα βασικά αγαθά που επιτρέπουν την ομαλή κοινωνική διαβίωση στη χώρα.»

 

Τελευταίες Αναρτήσεις