Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιούλιος 201210-07-2012:Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για...

10-07-2012:Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα εσωτερικών υποθέσεων κα. C.Malmstrom

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Iουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα εσωτερικών υποθέσεων κα. C.Malmstrom

Πραγματοποιείται αύριο (11/07/2012) στις Βρυξέλλες

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συναντηθεί με τη Σουηδή Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα εσωτερικών υποθέσεων κα. C.Malmstrom.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Υπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασύλου και Μετανάστευσης», παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Συμβουλίου, της Κυπριακής Προεδρίας, καθώς και Ελλήνων και ξένων Ευρωβουλευτών.

Παράλληλα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. J.Daul, καθώς και με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κ. Η. Zwoboda.

Σημαντική κρίνεται και η συνάντηση και συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί με Ευρωβουλευτές σχετικά με τα θέματα του Ασύλου, της Συνθήκης Σένγκεν και του Κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ.

Ο κ. Υπουργός, κλείνοντας το κύκλο των συναντήσεων του κατά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες, θα έχει ξεχωριστή συνάντηση και συζήτηση με το σύνολο των Ελλήνων Ευρωβουλευτών.

Τελευταίες Αναρτήσεις