Πε 1 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιούνιος 201208-06-2012:Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου με τον Προέδρο του Κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ...

08-06-2012:Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου με τον Προέδρο του Κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» Πάνο Καμμένο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 8 Iουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συναντήθηκε με τον Υπουργό, Ελευθέριο Οικονόμου.

Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, ο Ναύαρχος ε.α- Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας Βασίλειος Πολίτης, ο Ναύαρχος ε.α Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Ιωάννης Θεοφανίδης και ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου Βασίλειος Τρίκας.

Στη συνάντηση, παρέστησαν και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης και του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος και ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβης Κώστας Μπίκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημέρωσε τον κ. Καμμένο και τους εκπροσώπους του Κινήματος για θέματα του υπουργείου.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», Πάνος Καμμένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συναντηθήκαμε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Υπήρξε μια εκτενής ενημέρωση σε σχέση με τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του πολίτη αλλά και από τους τρεις Αρχηγούς για τα θέματα των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το κύριο θέμα, το οποίο απασχολεί ουσιαστικά τους Έλληνες πολίτες είναι η ασφάλεια του πολίτη. Η ασφάλεια του πολίτη, η οποία πλήττεται με νέες μορφές εγκληματικότητας, με αναβάθμιση της ποιότητας του εγκλήματος, με το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί πλέον αποτελεί θέμα εθνικής ασφάλειας.

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο σε σχέση με το Πυροσβεστικό Σώμα. Ζητήσαμε άμεσα να προσληφθούν οι εποχικοί πυροσβέστες για να καλύψουν τις ανάγκες.

Στα θέματα του Λιμενικού Σώματος, η πάγια θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η επιστροφή του Λιμενικού Σώματος στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ενημερώσαμε για τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώσαμε ότι εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπηρεσιακού Υπουργού και ζητήσαμε να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια στην ελληνική γειτονιά και στην ελληνική οικογένεια».

Τελευταίες Αναρτήσεις