Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιούνιος 201206-06-2012:Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς άσκησης ΝIREAS 2012...

06-06-2012:Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς άσκησης ΝIREAS 2012 από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Aθήνα 6 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς άσκησης ΝIREAS 2012 από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία η άσκηση NIREAS 2012 , αποδεικνύοντας τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και το πολύ καλό επίπεδο συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Η διεξαγωγή της σημερινής άσκησης αντανακλά τη διαρκή δέσμευση μας να προστατεύσουμε τον φυσικό μας πλούτο και τις θάλασσές μας, ώστε αυτές να συνεχίσουν να αποτελούν πόλο έλξης και μοχλό επιχειρηματικής ανάπτυξης. Κύριο μέλημά μας είναι να θωρακίσουμε το περιβάλλον, έτσι ώστε να συμβάλλουμε και εμείς στο να παραμείνει ο τουρισμός ένας από τους πιο σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας.

Η διεθνής άσκηση πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την διοργάνωση της έκθεσης «Ποσειδώνια», στο πλαίσιο της οποίας η Χώρα μας αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις παγκοσμίως στο χώρο της ναυτιλίας, ενώ παράλληλα μπορεί να εγγυάται την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή αντίστοιχων μεγάλων διοργανώσεων.»

Τελευταίες Αναρτήσεις