Σα 3 Δεκεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Μάιος 201226-05-2012:Δελτίο Τύπου για τη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου με αντιπροσωπεία βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς

26-05-2012:Δελτίο Τύπου για τη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου με αντιπροσωπεία βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο 26 Μαΐου, με αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ., αποτελούμενη από το βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη και το βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Τσούκαλη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέστη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημέρωσε για την κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και ειδικότερα παρουσίασε το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα.

Παράλληλα, υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο σχεδιασμό της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση περιστατικών ανάλογων με αυτά που συνέβησαν, τις τελευταίες μέρες, στην Πάτρα.

Τελευταίες Αναρτήσεις