Σα 26 Νοεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Μάρτιος 201210-03-2012:Δήλωση Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

10-03-2012:Δήλωση Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Mαρτίου 2012

Δήλωση Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

Η Ελλάδα κατήγαγε μια πολύ σημαντική νίκη μετά από πολύ καιρό μειώνοντας κατά 100 δις ευρώ το χρέος της. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα και μαζί με τη δανειακή σύμβαση είναι η ευκαιρία να κάνουμε το επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα δεν είναι τίποτα άλλο από τα να αποκτήσουμε σιγά σιγά ρυθμούς ανάπτυξης που θα μειώσουν δραστικά την ανεργία, θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης για τους νέους της πατρίδας μας που είναι άνεργοι κατά 50%, και κυρίως θα ανασυντάξουν το αίσθημα και τις ελπίδες των ανθρώπων.

Περνάμε δύσκολες ώρες σαν έθνος, σαν λαός και η προσπάθεια που πρέπει να γίνει από την πολιτική, από την πλευρά των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος και ιδιαίτερα από εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν αυτή τη στιγμή ν´ ανασυντάξουν τη χώρα και να οδηγήσουν και πάλι την Ελλάδα σε μια διαδρομή περηφάνιας και ανάπτυξης χρειάζεται αλήθειες, χρειάζεται δικαιοσύνη και πάνω απ´ όλα χρειάζεται ευθύνη.

Αυτές τις αξίες πρέπει να υπηρετήσουμε αυτή τη στιγμή οι πολιτικοί, το πολιτικό σύστημα, όλοι μας, όλη η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, το ελληνικό έθνος.

Σ´ αυτή τη μάχη που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες ή σε λίγους μήνες πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική, δίνοντας τους ελπίδα και προοπτική. Αυτό χρειάζεται σήμερα κυρίως ο ελληνικός λαός. Και μαζί την αλήθεια, την απόδοση δικαιοσύνης.

Θα στηρίξω στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ τον Βαγγέλη Βενιζέλο επειδή ακριβώς η υποψηφιότητά του ανταποκρίνεται σε αυτές τις προδιαγραφές: Ευθύνη, αλήθεια και δικαιοσύνη.

Τελευταίες Αναρτήσεις