Τρ 16 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201229-02-2012:Δελτίο Τύπου για την αυριανή παρουσίαση των τριών νέων δομών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Υπηρεσίας Ασύλου, της...

29-02-2012:Δελτίο Τύπου για την αυριανή παρουσίαση των τριών νέων δομών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Υπηρεσίας Ασύλου, της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής και της Αρχής Προσφυγών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύριο, 1η Μαρτίου 2012 και ώρα 12.00, στο κτίριο της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Μεσογείων 96, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί, παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας, η παρουσίαση των τριών νέων δομών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Υπηρεσίας Ασύλου, της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής και της Αρχής Προσφυγών.

Οι σχετικές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν, σε πολιτικό επίπεδο, από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα και, σε υπηρεσιακό επίπεδο, από τους Διευθυντές των Υπηρεσιών κα Μαρία Σταυροπούλου της Υπηρεσίας Ασύλου, κ. Παναγιώτη Νίκα της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής και κα Λαμπρινή Κωλέττα της Αρχής Προσφυγών.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, του Συνηγόρου του Πολίτη, εκπρόσωποι διπλωματικών αντιπροσωπειών των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διεθνών οργανισμών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Η δημοσιογραφική κάλυψη της παρουσίασης είναι δυνατή.

Τελευταίες Αναρτήσεις