Τε 17 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201221-02-2012:Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με αναφερόμενη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στη ΔΕΠΑ Α.Ε.

21-02-2012:Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με αναφερόμενη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στη ΔΕΠΑ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με αναφερόμενη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στη ΔΕΠΑ Α.Ε.

«Το θέμα της διάθεσης προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για τη φρούρηση ευπαθών στόχων, είτε αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία είτε κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερομένων, καθώς και ο προσδιορισμός του είδους αυτής, καθορίζεται με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο ζήτημα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στη ΔΕΠΑ, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από εξέταση της αναγκαιότητας μέτρων ασφαλείας των εγκαταστάσεων της, μετά από σχετικό αίτημα, συγκαταλέχθηκαν και υφίστανται μέχρι σήμερα μεταξύ των ευπαθών στόχων, για την προστασία- επιτήρηση των οποίων διατάχθηκαν σχετικά μέτρα» επισημάνθηκαν σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Αθ. Πλεύρης.

Αναλυτικά δείτε την απάντηση

Τελευταίες Αναρτήσεις