Πε 11 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201220-02-2012:Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, σχετικά με αντιμετώπιση εγκληματικότητας στα Κύθηρα. Στελέχωση Υπηρεσιών

20-02-2012:Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, σχετικά με αντιμετώπιση εγκληματικότητας στα Κύθηρα. Στελέχωση Υπηρεσιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, σχετικά με αντιμετώπιση εγκληματικότητας στα Κύθηρα. Στελέχωση Υπηρεσιών.

«Στο πλαίσιο της αντεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου μας, εκπονήθηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας (Δ.Α.) Πειραιά, σχέδιο αστυνόμευσης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στις περιοχές τοπικής αρμοδιότητάς της. Παράλληλα, δόθηκαν πρόσθετες κατευθύνσεις και οδηγίες στο Αστυνομικό Τμήμα (Α.Τ.) Κυθήρων, για περαιτέρω δραστηριοποίηση του προσωπικού του και την καλύτερη αξιοποίηση των μέσων που διαθέτει, εντονότερη παρουσία μέσω των εποχούμενων περιπολιών καθ’ όλο το 24ωρο αλλά και για εντατικοποίηση των ελέγχων.

Σε ότι αφορά ειδικότερα στο ζήτημα της στελέχωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας καταβάλλονται προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση των περιφερειακών Υπηρεσιών, με ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να ανταποκρίνονται με επάρκεια στην εκπλήρωση της αποστολής τους. Στο πλαίσιο αυτό, έχει στελεχωθεί και η Δ.Α. Πειραιά και κατ’ επέκταση, το Α.Τ. Κυθήρων» επισημάνθηκαν σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Β. Αποστολάτος.

Αναλυτικά δείτε την απάντηση

Τελευταίες Αναρτήσεις