Δε 8 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201220-02-2012:Aπάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με τη λειτουργία του Μετοχικού Ταμείου...

20-02-2012:Aπάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με τη λειτουργία του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα , 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aπάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με τη λειτουργία του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

«Στόχος του Υπουργείου μας είναι, να θωρακισθεί η λειτουργία του Μ.Τ.Σ., να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο η περιουσία του και να πραγματοποιηθεί η αναλογική εκπροσώπηση των δύο Φορέων (Στρατός Ξηράς-Ελληνική Αστυνομία) στο Δ.Σ. του Ταμείου.

Το Υπουργείο μας, έχει στόχο τη βιωσιμότητα του Ταμείου. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ώστε να καταστεί δυνατή η διαχρονική λειτουργία του και να εξασφαλιστούν απολύτως τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των μετοχομερισματούχων. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνουμε κάθε αναγκαίο μέτρο με το λιγότερο δυνατό κόστος, για τους αστυνομικούς που είναι μετοχομερισματούχοι του Μ.Τ.Σ., αλλά και αυτών του Στρατού Ξηράς, και συνεργαζόμαστε για αυτό και με τις συνδικαλιστικές Ενώσεις του προσωπικού» επισημάνθηκε σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής A ’ A θηνών του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αθ. Πλεύρης.

Αναλυτικά η απάντηση 

Τελευταίες Αναρτήσεις