Τρ 9 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201208-02-2012: Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, σχετικά με «Λειτουργία Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Αντιμετώπιση...

08-02-2012: Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, σχετικά με «Λειτουργία Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, σχετικά με «Λειτουργία Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας».

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το 2011, ενισχύθηκε με 13 αστυνομικούς διαφόρων βαθμών. Επιπλέον, υπάρχει εντονότερη παρουσία μέσω των εποχούμενων περιπολιών καθ’ όλο το 24ωρο, ειδικά σε περιοχές που παρουσιάζουν έντονη εγκληματική δραστηριότητα και εντατικοποίηση των ελέγχων. Επίσης, για την ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, ενισχύεται η δράση των Υπηρεσιών της, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και την Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.). Παράλληλα, όμως, εφαρμόζεται και το μέτρο της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.).

Όσον αφορά στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της έχουν χορηγηθεί συνολικά 122 οχήματα διαφόρων τύπων και κατηγοριών καθώς και υλικοτεχνικός εξοπλισμός ενώ αναμένεται νέα ενίσχυση» επισημάνθηκαν σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου η Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κα. Δ. Θ. Αυγερινοπούλου.

Αναλυτικά δείτε την απάντηση εδώ

 

Τελευταίες Αναρτήσεις