Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201207-02-2012:Aπάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με «Λειτουργία - στελέχωση - υλικοτεχνικός...

07-02-2012:Aπάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με «Λειτουργία – στελέχωση – υλικοτεχνικός εξοπλισμός Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aπάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με «Λειτουργία – στελέχωση -υλικοτεχνικός εξοπλισμός Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης».

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λαμβάνοντας υπόψη τις επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες των Υγειονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας μεριμνά, ώστε να καλυφθούν τα κενά των οργανικών θέσεων, για την όσο το δυνατόν πληρέστερη στελέχωσή τους, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία αυτών, και την άμεση παροχή υγειονομικής περίθαλψης του προσωπικού.

Όσον αφορά στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, στεγάζεται στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (Γ.Α.Δ.Θ.) και στον ίδιο χώρο λειτουργεί και η Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή Θεσσαλονίκης για την κάλυψη των αναγκών υγειονομικής περίθαλψης του αστυνομικού προσωπικού που υπηρετεί και στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, όσον αφορά στα θέματα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης δεν έχουν περιέλθει, μέχρι στιγμής, σχετικά αιτήματα στις αρμόδιες Διευθύνσεις του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ούτε έχουν περιέλθει σε γνώση του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης παράπονα αστυνομικού προσωπικού όσον αφορά τη λειτουργία του. Ωστόσο, από τις αρμόδιες Διευθύνσεις του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζεται η διενέργεια προμήθειας επιπλέον εξοπλισμού, για την κάλυψη των αναγκών όλων των Ιατρείων» επισημάνθηκαν σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση που κατέθεσαν στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου οι Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σ. Αναστασιάδης (Β΄ Θεσσαλονίκης) και του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Α. Κολοκοτρώνης (Α’ Θεσσαλονίκης).

Αναλυτικά δείτε την απάντηση

Τελευταίες Αναρτήσεις