Δε 8 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201202-02-2012: Ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση σε δημόσια διαβούλευση του σχεδίου διακήρυξης ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του έργου "Μελέτη Αναδιάρθρωσης-Αναδιοργάνωσης...

02-02-2012: Ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση σε δημόσια διαβούλευση του σχεδίου διακήρυξης ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του έργου “Μελέτη Αναδιάρθρωσης-Αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας”

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανακοινώνεται ότι τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο διακήρυξης ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του έργου «Μελέτη Αναδιάρθρωσης – Αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας».

Το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», συνολικού προϋπολογισμού 467.400 ευρώ και αποσκοπεί στην εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για την αναδιάρθρωση – αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μέσω της δημόσιας διαβούλευσης, επιδιώκει να αξιοποιήσει τις παρατηρήσεις και προτάσεις, ώστε να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο και επιστημονικά άρτιο σχέδιο διακήρυξης, ώστε στη συνέχεια να προκηρυχθεί ο ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου του έργου.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν παρατηρήσεις – προτάσεις μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης m.par_tes@astynomia.gr, μέχρι και τη Δευτέρα 13-02-2012.

Για να δείτε το σχέδιο πατήστε εδώ.

Τελευταίες Αναρτήσεις