Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201226-01-2012: Δελτίο Τύπου για την τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων και τη συναυλία των φιλαρμονικών ορχηστρών των τριών (3) Σωμάτων...

26-01-2012: Δελτίο Τύπου για την τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων και τη συναυλία των φιλαρμονικών ορχηστρών των τριών (3) Σωμάτων Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στις 29/01/2012 και ώρα 18:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος, συνδιοργανώνουν Τελετή Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων και Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στις 18:30, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ειδική τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων σε επιφανείς Έλληνες που στάθηκαν έμπρακτα αρωγοί των προσπαθειών των Σωμάτων Ασφαλείας στην εκτέλεση της αποστολής τους.

Ταυτόχρονα, με την εκδήλωση αυτή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και η φυσική ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας θέλουν να τιμήσουν όλο το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με συνέπεια για την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων καθώς και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος θα συμπράξουν παρουσιάζοντας μουσικά έργα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ομάδα Ελληνικού Λαϊκού Χορού Δήμου Καλλιθέας με την ορχήστρα, τη χορωδία και το χορευτικό συγκρότημά της.

Τελευταίες Αναρτήσεις