Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201218-01-2012: Δελτίο Τύπου σχετικά με αυριανή συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή,με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής...

18-01-2012: Δελτίο Τύπου σχετικά με αυριανή συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή,με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Στήριξης Ασύλου, κ. Robert Visser, στο Υπουργείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, πρόκειται να συναντηθεί αύριο, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 10.15 το πρωί, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Στήριξης Ασύλου – (Εuropean Asylum Support Office [ E.Y.Σ.Α – Ε.Α.S.Ο]), κ. Robert Visser, στο Υπουργείο.

Κατά τη διάρκεια της νέας συνάντησης αναμένεται να συζητηθεί η πρόοδος που σημείωσε η Ελλάδα στην υλοποίηση των δομών για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και την αναμόρφωση του συστήματος ασύλου.

Επιπλέον, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, θα παρουσιάσει στον κ. Robert Visser το σχεδιασμό που έχει κάνει το υπουργείο και οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για το διπλασιασμό των Πρωτοβάθμιων Επιτροπών Ασύλου, σε 20, για την ταχύτερη εξέταση των αιτημάτων ασύλου.

Επισημαίνεται δε, ότι ήδη έχουν εξεταστεί 17.000 αιτήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Τελευταίες Αναρτήσεις