Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201210-1-2012: Δελτίο Τύπου σχετικά με τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν αύριο από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Υπηρεσίας...

10-1-2012: Δελτίο Τύπου σχετικά με τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν αύριο από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, θα εγκαινιάσει την έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην έδρα της Υπηρεσίας στο κτίριο της παλιάς Σχολής Αξιωματικών (Λ. Μεσογείων 96).

Στην εκδήλωση θα παραστούν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι φυσικές ηγεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος ο Διοικητής και οι Υποδιοικητές της ΕΥΠ.

Μετά τη δοξολογία που θα τελεστεί στο χώρο δεξιώσεων του κτιρίου, θα ακολουθήσει παρουσίαση της Υπηρεσίας από τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Σολδάτο και χαιρετισμός του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή.

Η αυτοτελής Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων συστάθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αποστολή τον χειρισμό και την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν χρηματοδοτούμενες επιχειρησιακές και αναπτυξιακές δράσεις του υπουργείου και τον συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών για την υλοποίηση των δράσεων αυτών.

Τελευταίες Αναρτήσεις