Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201122-12-2011: Δελτίο Τύπου για τη σημερινή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στους...

22-12-2011: Δελτίο Τύπου για τη σημερινή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στους αστυνομικούς, που νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφτηκαν τους αστυνομικούς, που νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφτηκαν σήμερα (22-12-2011) τους αστυνομικούς, που νοσηλεύονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας των αστυνομικών, εξέφρασαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές και τους προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα.

Κατά την επίσκεψη, το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας συνόδευε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Αντώνιος Κασσιμάτης.

Τελευταίες Αναρτήσεις