Πε 18 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201112-12-2011:Δελτίο Τύπου με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρήστου Παπουτσή για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στις...

12-12-2011:Δελτίο Τύπου με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρήστου Παπουτσή για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Λέσβου, Σάμου, Χίου και Δωδεκανήσων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Λέσβου, Σάμου, Χίου και Δωδεκανήσων, πέρα από την κανονική ενίσχυση, προωθούνται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, οι αναγκαίες ρυθμίσεις, προκειμένου οι αστυνομικοί που προέρχονται από συνοριακούς φύλακες, να μπορούν να μετακινούνται με αίτησή τους στις αστυνομικές διευθύνσεις των συγκεκριμένων περιοχών, πριν τη συμπλήρωση της πενταετίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που αποσπώνται ή μετακινούνται στις περιοχές αυτές δεν θα χάνουν τα μόρια προκειμένου να μετακινηθούν στον τόπο συμφερόντων τους.

Επιπλέον, για την περαιτέρω ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, σχεδιάζεται να μετακινηθεί εκπαιδευμένο προσωπικό της ΔΙ.ΑΣ.

Τελευταίες Αναρτήσεις