Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201114-11-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με...

14-11-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με Άρση λειτουργίας Ο.ΚΑ.ΝΑ. Πειραιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με Άρση λειτουργίας Ο.ΚΑ.ΝΑ. Πειραιά.

«Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά εφαρμόζεται σχέδιο αστυνόμευσης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, των ναρκωτικών, καθώς και άλλων μορφών παραβατικότητας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, για την αστυνόμευση της περιοχής, δραστηριοποιούνται οι αρμόδιες Υπηρεσίες μας οικεία Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας, Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής κ.λπ.), με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, διάθεση Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ΔΙ.ΑΣ. κ.λπ.. Ωστόσο, παρακολουθούμε διαρκώς την απόδοση των μέτρων και δράσεων των αρμοδίων Υπηρεσιών μας στην Καλλίπολη Πειραιά και στη Νίκαια, με στόχο την αναπροσαρμογή και βελτίωσή τους, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητάς τους» επισημάνθηκε σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ (Α΄Πειραιώς) κ. Β. Αποστολάτος.

Αναλυτικά δείτε την απάντηση

Τελευταίες Αναρτήσεις