Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201109-11-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρήστου Παπουτσή με Πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας

09-11-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρήστου Παπουτσή με Πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου με Πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας και συζήτησαν θέματα σχετικά με το μαζικό και ασφαλή εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Στη συνάντηση ο κ. Υπουργός κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την περιφρούρηση της πορείας και των εκδηλώσεων.

Από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών συμμετείχαν ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σίμος Σιμόπουλος, η Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Τόνια Μωροπούλου, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχάλης Τσινισιζέλης, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου κ. Γρηγόρης Τσάλτας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Πρύτανης του Γεωπονικού κ. Κωνσταντίνος Φεγγέρος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπαλάκος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ιωάννης Λιούκας καθώς και επιχειρησιακοί παράγοντες, όπως και εκπρόσωποι των εισαγγελικών αρχών.

Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή:

«Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους.

Όλοι μας, ο καθένας από το χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου».

Τελευταίες Αναρτήσεις