Πε 2 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201130-09-2011:Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με ανέγερση αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο

30-09-2011:Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με ανέγερση αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με ανέγερση αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο.

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξετάζει εναλλακτικές λύσεις, ώστε να διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα της στέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Έχει ήδη αποφασιστεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, η κατασκευή κτιρίου σε οικοπεδική έκταση επιφάνειας 3.004 τ.μ. ιδιοκτησίας του Δήμου Ρεθύμνης, που βρίσκεται στην τοποθεσία Παπούρα Μισσιρίων, με αντιστάθμισμα να δοθεί κατά πλήρη κυριότητα στο Δήμο το δημόσιο ακίνητο που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και χρησιμοποιείται για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου» επισημαίνεται σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή στην ερώτηση που κατέθεσε, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η Βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αναλυτικά η απάντηση

Τελευταίες Αναρτήσεις