Πε 2 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201120-09-2011:Δελτίο Τύπου με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με χρηματοδότηση μη...

20-09-2011:Δελτίο Τύπου με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με χρηματοδότηση μη κυβερνητικών οργανώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με χρηματοδότηση μη κυβερνητικών οργανώσεων.

«Καμία Μη Κυβερνητική Οργάνωση δεν χρηματοδοτήθηκε από τους προϋπολογισμούς εξόδων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος , του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και της ΕΥΠ κατά την περίοδο 1996-2010, ούτε και έχουν προβλεφθεί αντίστοιχα κονδύλια για το έτος 2011», όπως επισημαίνεται σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ, Μ. Χαρακόπουλος.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τηρείται Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων, οι δραστηριότητες των οποίων για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την αποκατάσταση φυσικών καταστροφών και τεχνολογικών ατυχημάτων, χρηματοδοτούνται από ειδικό κονδύλι που προβλέπεται στο πλαίσιο του ετήσιου προϋπολογισμού της Γ.Γ.Π.Π.

Αναλυτικά η απάντηση.

Τελευταίες Αναρτήσεις