Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Αύγουστος 201102-08-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α) και του...

02-08-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α) και του John Jay College of Criminal Justice /City University of New York, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 02 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου η τελετή για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α) και του John Jay College of Criminal Justice / City University of New York .

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του ΚΕ.ΜΕ.Α με το John Jay College όσον αφορά στην προαγωγή της εκπαίδευσης και της διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΚΕ.ΜΕ.Α Κοσμήτορας κ. Μιχάλης Τσινισιζέλης επεσήμανε ότι « το ΚΕΜΕΑ θα ωφεληθεί σημαντικά, από τη γνώση και την εξειδίκευση, που υπάρχει άφθονη σε θέματα ασφάλειας στο John Jay , ενώ η στόχευση της περιφερειακής δικτύωσης η οποία ενυπάρχει στη συμφωνία μπορεί να αποδώσει στο ΚΕ.ΜΕ.Α ηγετική θέση στον τομέα της Περιφερειακής Ασφάλειας».

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νέου κειμένου του Μνημονίου που υπεγράφη χθες προβλέπεται η από κοινού διοργάνωση εργαστηρίων και ασκήσεων προσομοίωσης, σεμιναρίων και συνεδρίων. Ενώ η συνεργασία του ΚΕ.ΜΕ.Α και του John Jay College θα κορυφωθεί το 2014 με τη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου για θέματα Εσωτερικής Ασφάλειας στην Αθήνα.

Ομιλία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή

Ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Α. Κοσμήτορα κ. Μιχάλη Τσινισιζέλη

Τελευταίες Αναρτήσεις