Τρ 26 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Ιούλιος 201108-07-2011: Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη των Ημερίδων Ασφαλούς Πλοήγησης στο διαδίκτυο

08-07-2011: Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη των Ημερίδων Ασφαλούς Πλοήγησης στο διαδίκτυο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 8 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου- Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη των Ημερίδων Ασφαλούς Πλοήγησης στο διαδίκτυο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλης Σφακιανάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σχετικά με την έναρξη Ημερίδων Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Η συνέντευξη τύπου θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011 και ώρα 11.30 στην αίθουσα Μπακογιάννη (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 7ος όροφος).

Οι ημερίδες διοργανώνονται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου (13/07-27/07) στις παρακάτω πόλεις:

  • Ιωάννινα
  • Κεφαλλονιά
  • Μυτιλήνη
  • Κως
  • Ρέθυμνο

Απευθύνονται τόσο σε γονείς, όσο και σε νέους, στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Στόχος των Ημερίδων θα είναι η ασφαλής διείσδυση του κοινού στις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα στο internet. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί αρχικά σε πιλοτικό επίπεδο στις 5 πόλεις, έχοντας ως στόχο να εφαρμοστεί από το Φθινόπωρο σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχές.

Τελευταίες Αναρτήσεις