Πα 30 Σεπτεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Μάρτιος 201127-03-2011: Σημεία ομιλίας (26/3) του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας...

27-03-2011: Σημεία ομιλίας (26/3) του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, στο ξενοδοχείο “Χίλτον”

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημεία ομιλίας (26/3) του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, στο ξενοδοχείο "Χίλτον"

  •  Σ’ αυτή τη δύσκολη και πολύπλοκη εποχή μας, το μήνυμα που σας φέρνω από την πατρίδα είναι η αισιοδοξία, η πίστη και η αποφασιστικότητα να εγγυηθούμε το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού.
  •  Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλη, είναι μοναδική και καθοριστική για το μέλλον της χώρας μας. Και έχουμε μόνο μία επιλογή: Να πετύχουμε. Και θα πετύχουμε, οικοδομώντας μια νέα Ελλάδα, με νέες δομές στο κράτος, στην οικονομία και στην κοινωνία. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη των εταίρων μας στην Ευρώπη και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
  •  Σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός κάνουμε μια τιτάνια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία. Και μέσα σ’ αυτή την συγκυρία να αντιμετωπίσουμε τις χρόνιες και μεγάλες αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας και της δημόσιας διοίκησης.

Τελευταίες Αναρτήσεις