Κυ 25 Σεπτεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Μάρτιος 201124-03-2011: Δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Μανώλη Όθωνα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

24-03-2011: Δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Μανώλη Όθωνα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΩΛΗ ΟΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας εκπροσώπησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου από το Λιμενικό Σώμα, σήμερα στην Ακτή Βασιλειάδη. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της τελετής ανέφερε τα εξής:

«Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για όλους τους Έλληνες αφορμή για συνειδητοποίηση ότι οι μεγάλες προσδοκίες, οι μεγάλοι στόχοι για την πατρίδα επιτυγχάνονται και πραγματώνονται μέσα από σκληρό αγώνα, μέσα από ανυποχώρητες στάσεις, μέσα από υπέρτατες θυσίες.

Σε ένα φλεγόμενο από πολέμους κόσμο, που δεν είναι μακριά μας, σε μία καθημερινή μάχη της πατρίδας μας να βγει και πάλι νικήτρια απέναντι στις προκλήσεις μιας νέας εποχής, οι Έλληνες όλων των εποχών και όλων των αγώνων, σηματοδοτούν τη διαχρονική προσπάθεια για ελευθερία με εφόδια την αποφασιστικότητα, την ισχυρή θέληση και τη σύμπνοια όλων μας.

Μέσα σε ένα διαρκώς ανατρεπόμενο παγκόσμιο σκηνικό, μία από τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας μας εμπνέει να δώσουμε την καθημερινή μάχη από όποιο μετερίζι κι αν βρισκόμαστε και να δώσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα, οι Έλληνες, παλεύουμε με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια για όσα μας ανήκουν, για όσα μας ενώνουν και μας προσδιορίζουν».

Τελευταίες Αναρτήσεις