Τε 5 Οκτωβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Μάρτιος 201114-03-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με συνάντηση - δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ...

14-03-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με συνάντηση – δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γεώργιου Καρατζαφέρη για την παράδοση δωρεάς αλεξίσφαιρων γιλέκων για την ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ , κ. Γιώργος Καρατζαφέρης παρέδωσε σήμερα Δευτέρα 14/3, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, με μια συμβολική κίνηση τμήμα της δωρεάς των -τελευταίας τεχνολογίας- αλεξίσφαιρων γιλέκων για τον εξοπλισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρόντες ήταν επίσης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου.

Κατά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης: Είναι τελευταίας τεχνολογίας τα γιλέκα. Τα ξέρει καλά ο Αρχηγός. Σταματάει και Καλάσνικοφ και μάγκνουμ. Και είναι ελαφριά.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής: Είναι εξαιρετικής σημασίας η κίνηση και η απόφασή σας. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια η οποία κάνει η ελληνική αστυνομία. Πιστεύουμε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει μια συμβολική κίνηση που στέλνει ένα μήνυμα προς ολόκληρη την κοινωνία, προς όλους τους επιφανείς Έλληνες. Προς όλους εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να συμβάλουν, έτσι ώστε η Αστυνομία να μπορέσει να συνεχίσει να κάνει το καθήκον της και να είναι στο πλευρό των πολιτών. Γιατί η ασφάλεια της χώρας μας, η ασφάλεια των πολιτών είναι βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη.

Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης: Πιστεύω κ. Υπουργέ ότι η ενέργεια αυτή είναι καθαρά συμβολική προς τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι καταδεικνύουν σε αντίξοες συνθήκες και ζήλο και κάθε φορά προσπαθούν και υπερβάλλουν τον εαυτό τους. Η κίνηση αυτή γίνεται για να βρει μιμητές σε ανθρώπους οι οποίοι δρουν και ζουν στη χώρα μας και έχουν την άνεση και το περίσσευμα να κάνουν μια καλή ενέργεια. Και μία καλή ενέργεια είναι να προσφέρουν ένα θώρακα ασπίδας, στο «θώρακα ασπίδας» της κοινωνίας που είναι η αστυνομία μας.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Πρόεδρε.

Γ. Καρατζαφέρης: Να είστε καλά.

Τελευταίες Αναρτήσεις