Κυ 4 Δεκεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201109-02-2011:Δελτίο Τύπου με χαιρετισμό του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτικής Προστασίας

09-02-2011:Δελτίο Τύπου με χαιρετισμό του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτικής Προστασίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 09 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΟΘΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣIΑΣ

Κύριε Γενικέ Αγαπητά Στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση, για τη φιλοξενία και την υποδοχή σας. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Αν και είναι η πρώτη ουσιαστικά προσωπική επαφή μας, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι πολύ περισσότερο από εδώ και στο εξής που κι εμείς ως ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βγαίνουμε από μια πρώτη περίοδο αναπόφευκτης μεταβατικότητας και προσαρμογής, αλλά και διαχείρισης καθημερινών απροόπτων και περιστατικών, σε συνεργασία με τον κ. Γενικό, τον κ. Μπούφη, βάζουμε σε προτεραιότητα στην ατζέντα μας να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο και κανόνες λειτουργίας, αλλά και τα εργαλεία εκείνα που θα κάνουν τη δική σας προσπάθεια αποτελεσματικότερη για το πολύ κρίσιμο και ευαίσθητο κομμάτι, το οποίο η Πολιτεία σας έχει εμπιστευθεί να υποστηρίξετε και αφορά την προστασία της ζωής, της περιουσίας των ανθρώπων, αλλά και του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Δεν περιμένατε σήμερα από εμένα εδώ να έρθω για να επισημάνω το πόσο σημαντικό είναι το έργο που σας έχουμε εμπιστευτεί. Ήδη τα δικά σας δείγματα γραφής είναι γνωστά. Τελειώνουμε μια χρονιά που δόξα τω Θεώ ο απολογισμός στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας ήταν ιδιαίτερα θετικός. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκουμε τον πήχη ψηλά, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση, την όρεξη και τη δυνατότητα να τον ανεβάσουμε ακόμη υψηλότερα όλοι μαζί, όλα τα εμπλεκόμενα μέλη με συνεργασία, καλή διάθεση και καλό συντονισμό. Θέλω ειλικρινά να αισθάνεστε ότι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί μια καλή ομάδα που θα μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα του κοινού μας έργου.

Να είστε όλοι καλά και πάλι θερμές ευχές στην καθεμία και στον καθένα από εσάς.

Σας ευχαριστώ.

Τελευταίες Αναρτήσεις