Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201114-01-2011: Δελτίο Τύπου για την επικοινωνία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

14-01-2011: Δελτίο Τύπου για την επικοινωνία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Παπαδημούλη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Παπαδημούλη σχετικά με τη χθεσινή προσαγωγή του στελέχους και μέλους της ΚΠΕ του ΣΥΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον κ. Δημήτρη Παπαδημούλη ότι η προσαγωγή του κ. Δημοσθένη Παπαδάτου μέλους της ΚΠΕ του ΣΥΝ οφείλεται σε συμπτώσεις που έπρεπε να διευκρινιστούν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Βύρωνα. Και ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Αρχηγείου της Αστυνομίας σε καμία περίπτωση δεν είχε την οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα.

Επανέλαβα στον κ. Παπαδημούλη την ακλόνητη θέση της Κυβέρνησης και τον απόλυτο προσωπικό μου σεβασμό στην κοινοβουλευτική και πολιτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας, ταυτόχρονα, την διαχρονική εκτίμηση που επανειλημμένα έχω εκφράσει για την συμβολή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στους αγώνες για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Εξέφρασα τη λύπη μου για την περιπέτεια του κ. Δημοσθένη Παπαδάτου και υποσχέθηκα στον κ. Παπαδημούλη ότι θα διερευνήσω περισσότερο το περιστατικό παρά την κατηγορηματική διάψευση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας περί της καταγγελλόμενης βίαιης μεταχείρισης του.

Τέλος επεσήμανα στον κ Παπαδημούλη ότι δεν είμαι διατεθειμένος να παρακολουθήσω την άθλια προσπάθεια ορισμένων που επιμένουν να εμφανίζουν την Κυβέρνηση και εμένα προσωπικά ότι έχουμε στοχοθετήσει το ΣΥΡΙΖΑ παραποιώντας και παρερμηνεύοντας κάθε κυβερνητική δήλωση, πράξη ή νομοθετική πρωτοβουλία.

Ακριβώς το αντίθετο θα μπορούσα να ισχυρισθώ αλλά το αντιπαρέρχομαι.

Ας αφήσουν, λοιπόν, τις σκιαμαχίες και την κατασκευή «εχθρών» κι ας επιμείνουμε όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια για τα συμφέροντα της Κοινωνίας και της Χώρας μας ».

Τελευταίες Αναρτήσεις