Τε 27 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201023-12-2010: Εθιμοτυπική επίσκεψη και προσφορά δώρων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρη Τασούλα, σε Αστυνομικούς Υπαλλήλους που νοσηλεύονται...

23-12-2010: Εθιμοτυπική επίσκεψη και προσφορά δώρων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρη Τασούλα, σε Αστυνομικούς Υπαλλήλους που νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθιμοτυπική επίσκεψη και προσφορά δώρων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρη Τασούλα, σε Αστυνομικούς Υπαλλήλους που νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κος Γρηγόρης Τασούλας, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού / Α.Ε.Α., Υποστράτηγο (Υγ.) Νικόλαο Χαλιάσο επισκέφθηκε και προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα σε Αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους και εξέφρασε τις θερμές ευχές σύσσωμης της Πολίτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Τελευταίες Αναρτήσεις