Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201006-10-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα με αντιπροσωπεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

06-10-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα με αντιπροσωπεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Τετάρτη (06-10-2010), ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Φωτόπουλο και με την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, εκτός από τη συζήτηση των επιμέρους θεμάτων που αφορούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους, ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε και για την αυριανή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την θεσμική, εργασιακή και οικονομική κατάσταση των εργαζομένων αστυνομικών, όπως αυτή διαμορφώνεται με το νέο μισθολόγιο, καθώς και σχετικά με τα ζητήματα των νυχτερινών- πενθημέρων και της εγκληματικότητας.

Τελευταίες Αναρτήσεις