Πα 29 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Μάιος 201018-05-2010: Συνέντευξη Τύπου Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη: Νέα αντιπυρική περίοδος και εθελοντές

18-05-2010: Συνέντευξη Τύπου Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη: Νέα αντιπυρική περίοδος και εθελοντές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 18 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Παύλος Μπακογιάννης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Yφυπουργός κ. Σπύρος Βούγιας θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρη Τασούλα, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θοδωρή Μπούφη, του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Γιάννου Λιβανού και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου κ. Στέλιου Στεφανίδη.

Στην συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστεί το νέο πλαίσιο για τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος. Επιπλέον, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς το οποίο, μεταξύ άλλων, θα προβλέπει την διενέργεια κοινών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων στον τομέα της πρόληψης, καταστολής και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και ειδικά των δασικών πυρκαγιών.

Τελευταίες Αναρτήσεις