Σα 30 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Απρίλιος 201014-04-2010: Καταδίκη των επιθέσεων από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρο Βούγια

14-04-2010: Καταδίκη των επιθέσεων από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρο Βούγια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 14 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την άμεση καταδίκη, από πλευράς της Κυβέρνησης, των επιθέσεων με εκρηκτικούς μηχανισμούς, στα πολιτικά γραφεία του ευρωβουλευτή των Οικολόγων- Πράσινων κ. Μιχάλη Τρεμόπουλου και του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελλόπουλου, καθώς και των αποπειρών επιθέσεων, στα γραφεία της βουλευτού της ΝΔ κας. Έλενας Ράπτη και της επιχείρησης του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή κ. Νίκου Γκάλη, εξέφρασε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας.

Ο κ. Βούγιας, αφού ενημερώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την πορεία των ερευνών, είχε συνάντηση με την κα. Ράπτη και τον κ. Βελλόπουλο στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης για το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Τρεμόπουλο στις Βρυξέλλες και τον κ. Γκάλη, προκειμένου να τους εκφράσει τη συμπαράστασή του, αλλά και να τους διαβεβαιώσει ότι οι Αρχές θα μεριμνήσουν για τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων.

Ειδικότερα για τους Οικολόγους- Πράσινους ενημέρωσε ότι έδωσε εντολή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να υπάρξει φύλαξη των γραφείων απόψε, εάν δεν γίνει έγκαιρα η αντικατάσταση της πόρτας, που καταστράφηκε από την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

«Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατούν τους πολίτες με τέτοιες επιθέσεις κάνουν λάθος. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιέξοδες, παράλογες και καταδικαστέες. Όπως θυμάστε υπήρξα και εγώ θύμα μίας τέτοιας επίθεσης πριν από λίγο καιρό. Η Κυβέρνηση με συνέπεια και συγκεκριμένα αποτελέσματα προασπίζεται την ασφάλεια όλων των Ελλήνων πολιτών », τόνισε ο κ. Βούγιας.

Τελευταίες Αναρτήσεις