Τρ 26 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Απρίλιος 201009-04-2010: Κοινή συνέντευξη τύπου Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Γενικής Γραμματέα Πολιτισμού για ανακοίνωση μνημονίου συνεργασίας

09-04-2010: Κοινή συνέντευξη τύπου Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Γενικής Γραμματέα Πολιτισμού για ανακοίνωση μνημονίου συνεργασίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 9 Απριλίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Δευτέρα 12 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού (Μπουμπουλίνας 20-22) θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια και της Γενικής Γραμματέα Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη.

Στην συνέντευξη θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας των δύο υπουργείων σχετικά με την παροχή ειδικών προνομίων σε εργαζόμενους των σωμάτων ασφαλείας για την πρόσβασή τους σε χώρους πολιτισμού.

Η συμφωνία αφορά στο σύνολο των Σωμάτων Ασφαλείας, δηλαδή την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, καθώς και την Πολιτική Προστασία. Το μνημόνιο προβλέπει ότι με τα ειδικά προνόμια θα επωφελούνται εφεξής όλα τα εν ενεργεία μέλη καθώς και οι συνταξιούχοι.

Τελευταίες Αναρτήσεις