Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Μάρτιος 201024-03-2010: Με ομιλία του Μανώλη Γλέζου στην Αστυνομική Ακαδημία εορτάστηκε η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου

24-03-2010: Με ομιλία του Μανώλη Γλέζου στην Αστυνομική Ακαδημία εορτάστηκε η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ομιλία του κ. Μανώλη Γλέζου σφραγίστηκε ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εκδήλωση στην Σχολή με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου καθώς και σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών, της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υφυπουργός κ. Σπύρος Βούγιας.

Ακολούθησε ομιλία του κ. Μανώλη Γλέζου, ο οποίος αναφέρθηκε με παραλληλισμούς στο ρόλο που διαδραμάτισε η Ελληνική Αστυνομία στην πάροδο των χρόνων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Γλέζο, ο οποίος την αφιέρωσε σε φοιτητή Ιατρικής, Υπαξιωματικό της Χωροφυλακής που δολοφονήθηκε τον Απρίλη του 1944 από τις δυνάμεις κατοχής, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του δώρισε στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας την «Μαύρη Βίβλο» για τα εγκλήματα των Ναζί κατά του ελληνικού λαού.

Τελευταίες Αναρτήσεις