Τρ 31 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Μάρτιος 201021-03-2010: Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη της Ν.Δ. για ζητήματα εγκληματικότητας και...

21-03-2010: Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη της Ν.Δ. για ζητήματα εγκληματικότητας και τρομοκρατίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 21-03-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θαύματα δεν γίνονται. Η ολέθρια πολιτική που ακολούθησε το κόμμα του, όταν είχε τη διακυβέρνηση της χώρας, σε κάθε πεδίο κυβερνητικής πολιτικής, εξακολουθεί δυστυχώς να παράγει αποτελέσματα ακόμη και σήμερα.

Άλλωστε, την αδυναμία του κράτους να προστατεύσει αποτελεσματικά την περιουσία, την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια του πολίτη την προηγούμενη πενταετία, συνομολογούν ακόμη και κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αυτές τις ημέρες.

Η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία παραμένουν σοβαρά προβλήματα που όμως η σημερινή κυβέρνηση δεν παρακολουθεί αμήχανη. Γίνονται συστηματικές προσπάθειες με μια νέα αντεγκληματική πολιτική, με την αναδιάταξη των δυνάμεων και τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στην καθημερινότητα του πολίτη. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, εντείνεται και θα πετύχει.»

Τελευταίες Αναρτήσεις