Πε 1 Δεκεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Μάρτιος 201012-03-2010:Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΠΑΠ ΑΕ

12-03-2010:Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΠΑΠ ΑΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΠΑΠ ΑΕ.

Τα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. επισκέφθηκε χτες ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας, για μια πρώτη ενημερωτική συνάντηση, με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Χάρη Σταματόπουλο και κ. Ιωάννη Σπανουδάκη, ιδίως στα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι ο παράνομος στοιχηματισμός στην Ελλάδα, ιδίως μέσω του διαδικτύου, αλλά και ενδεχόμενες κοινές δράσεις για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, αρμόδιοι στην αντιμετώπιση των παράνομων παιγνίων και στην διακίνηση «μαύρου χρήματος», καθώς και μέλη της Επιτροπής καταπολέμησης του παράνομου στοιχήματος της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο κ. Βούγιας δήλωσε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα οι ειδικές υπηρεσίες θα ενισχυθούν σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να καταστεί το έργο τους περισσότερο αποτελεσματικό.

Από την πλευρά της ΟΠΑΠ Α.Ε. τονίστηκε ότι τόσο ο παράνομος τζόγος, όσο και η περιστολή της βίας στα γήπεδα, είναι ζητήματα που αντιμετωπίζονται από τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς του ποδοσφαίρου, ωστόσο, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι μέσα στο στενό πλαίσιο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, θα συνεργαστεί και συνδράμει το έργο των αρμόδιων υπηρεσιών.

Συμφωνήθηκε η διαμόρφωση των απαραίτητων συνθηκών διαρκούς συνεργασίας μεταξύ υπουργείου και ΟΠΑΠ, ώστε να αντιμετωπιστούν τα δυο μείζονα αυτά κοινωνικά προβλήματα.

Τελευταίες Αναρτήσεις