Πε 1 Δεκεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Μάρτιος 201002-03-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με την επίσημη συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

02-03-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με την επίσημη συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 02 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια ξεκινάει αύριο επίσημα η συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου και του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας.

Αύριο, Τετάρτη 3 Μαρτίου και την επόμενη Τετάρτη 10 Μαρτίου σπουδαστές από τις Σχολές Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, της Ξάνθης, της Καρδίτσας και της Νάουσας θα παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση «Τα παιδιά της πιάτσας» του Νίκου Τσιφόρου στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη.

Συνολικά 200 άτομα κάθε Τετάρτη, όλοι δόκιμοι αστυφύλακες, θα επωφεληθούν της συνεργασίας των δύο φορέων για δωρεάν είσοδο των σπουδαστών στις θεατρικές σκηνές του ΚΘΒΕ και σκοπός του υπουργείου είναι το μέτρο αυτό να επεκταθεί και σε άλλα θέατρα αλλά και θεάματα σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, ισχύει ήδη από την Δευτέρα 1 Μαρτίου γενική έκπτωση 50% για όλους τους αστυνομικούς που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε παράσταση του ΚΘΒΕ (Βασιλικό Θέατρο, Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών και Μονή Λαζαριστών) με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας.

Τελευταίες Αναρτήσεις