Πα 29 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201011-02-2010: Δελτίο Τύπου για επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Νομό Εύβοιας

11-02-2010: Δελτίο Τύπου για επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Νομό Εύβοιας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συσκέψεις για θέματα αστυνόμευσης, αντεγκληματικής πολιτικής, δασοπυρόσβεσης και ασφάλειας ναυσιπλοΐας, θα έχει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, το ερχόμενο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στο Νομό της Εύβοιας.

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συναντηθεί με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και με αξιωματικούς υπηρεσιών της Εύβοιας.

Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειακό Διευθυντή και τους διοικητές των Πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νομού, αλλά και με το Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης και τους Λιμενάρχες της Εύβοιας.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο των επιθεωρήσεων που πραγματοποιεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στις αστυνομικές, πυροσβεστικές και λιμενικές υπηρεσίες, επισημαίνει στους αρμόδιους Αξιωματικούς τη σημασία της διακλαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους, για την εξυπηρέτηση και τη διασφάλιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Τον κ. Υπουργό, θα συνοδεύει ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Με την ολοκλήρωση της επιθεώρησης των υπηρεσιών, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ στη Χαλκίδα (Λυκόφρωνος 1, Χαλκίδα/Πλατεία Αγ.Νικολάου), ενώ στις 22.00 θα εκφωνήσει ομιλία στο Ξενοδοχείο «Εύβοια Palace ».

Τελευταίες Αναρτήσεις